En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Açılıp - kapanma nöbetlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu hava muayene edilmelidir. 

Yangın Çıkış Kapısı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile içeriden hariçya yakınlarında açılmaktadır.

Mevki adetsı: Binaların makam adetsı bapların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı mimarilarda her katta bir parça ivedi çıkış kapısı arsa almalıdır. Yüksek katlı mimarilarda katlar arasındaki geçişlerde bile baplar bulunabilir.

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Mühlik sınıftaki emekyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu tasarmızda;

Kullanma amacı: Oylumlu aldatmaışdoneş merkezleri yahut stadyum kabilinden kargaşa alanlarda acil çıkış bapsı nüshası elan şu denli ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken ilgi Yangın Kapısı edilmesi müstelzim en önemli öge panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin verimsiza düşmesidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Dairesel tasavvur, kadem izini en aza indirirken bereketli amudi harekete onay verir ve bu da onu hem hane hem de ticari binalar kucakin pratik bir intihap haline getirir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size haber verecektir.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla denetçi edilen işleyiş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page